X-Banner
I-Banner
L-Banner
C-Banner
Triple Screen
Multi Size Picture Shelf
Forgó grafikai installációk

Display >> Banner >> C-Banner

C-Banner

A C Banner egy megjelenésében letisztult professzionális konstrukció, kizárólag eloxált alumínium és krómozott fémöntvény elemekből összeállítva. A prezentált nyomatot vastag alumínium lapprofilok feszítik ki függőlegesen, együtt "C" alakban meghajolva. Támasztéka egy hátrafele kialakított láb. A nyomat alsó és felső széle egy-egy nyitható alumínium profilba rögzül, ami szükség esetén nagyon gyors nyomatcserét tesz lehetővé.

Az összes alkatrész anyaga eloxált felületű alumínium és krómozott fémöntvény, ami alkalmassá teszi a szerkezetet a nagyon gyakori felállítással és szétbontással járó rendszeres igénybevételre, még igen hosszú távon is.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy elnyűhetetlen örök darab. Profi megoldás azoknak, akiknek fontos a letisztult exkluzív megjelenés, és az egyszerű összeállítás lehetősége.
A szerkezet egy műbőr hordtáskában kerül forgalomba, ami a hozzátartozó nyomat tárolására is alkalmas.

 

Méret:
100 x 200 cm

A gyári alapcsomag maximum 100 cm széles vízszintes alumínium profilokat tartalmaz, így értelemszerűen ezek maximum 100 cm széles grafika felhelyezésére adnak lehetőséget. Cégünk opcióként külön is forgalmazza ezeket a profilokat 4,10 méteres szálakban. Tehát ha ön a 4,10 méteres vízszintes profilokra cseréli a standard 1 métereseket, akkor 4,10 méter széles grafikus hátteret tud kifeszíteni. Fontos, hogy egy ekkora felület sima feszességét csak több flexibilis lapprofil tudja biztosítani a hozzá tartozó hátsó kitámasztó lábbal együtt.

Újabb lehetőségként adódik több 100 cm széles installációt egymás mellé helyezni, így nagyobb felületű háttérfalak is összeállíthatóak. Előfordulhat, hogy a prezentálni kívánt grafikus hátterünk túl széles ahhoz, hogy egy darabban gyártsuk le. Ebben az esetben a tervezéskor és nyomtatáskor két vagy több részre oszthatjuk (így praktikusabb tárolni és szállítani is), majd a szerkezetekre felrögzítve újra egyesíthetjük azokat úgy, hogy az installációkat egymás mellé helyezzük és rögzítjük. Így szinte bármilyen széles grafikus hátteret kiépíthetünk.

A művelet lényege, hogy a különálló szerkezeteket egymás mellé helyezve, azok alsó és felső vízszintes profiljait összecsatlakoztatjuk. Ehhez a művelethez szükséges egy olyan speciális csatlakozó betét, amivel a profilokat nemcsak össze tudjuk csatlakoztatni, hanem ebben az állapotukban rögzíteni is tudjuk őket a szétcsúszás ellen.

 

Copyright © 2010 StudioPress