X-Banner
I-Banner
L-Banner
C-Banner
Triple Screen
Multi Size Picture Shelf
Forgó grafikai installációk

Display >> Banner >> Forgó grafikai installációk

Scrolling Roll-up

Rendkívüli hatékonysága szembetűnő, hiszen az arra felhelyezett grafika nem egy adott statikus pozícióban rögzül, hanem folyamatos függőleges irányú mozgásban van.
Ahhoz, hogy a grafika figyelemfelkeltő forgó mozgása létrejöhessen, végtelenítenünk kell azt, ami aztán két csőre helyezve fog mozgásba jönni. Maga a szerkezet egy alumínium profilban található, amit a mennyezetre - vagy bármely arra alkalmas helyre - rögzítve lógatunk be a célcsoport látószögébe igazítva.

A végtelenített grafikus felület belső oldalába helyezett csövek egyikét (felső) a belógatott profilba illesztjük, ami egy beépített elektromotor révén forgó mozgásba jön.
A másik csövet (alsó) úgyszintén a grafika belső oldalába helyezzük, és leeresztve hagyjuk azt szabadon ránehezedni arra, hogy súlyánál fogva egyenletes felületűre simuljon ki a grafika.

A célcsoport tekintete szinte óhatatlanul a grafikára szegeződik, amit a teljes felület folyamatos mozgása vált ki. A hirdetés magasságának elvileg csak a belmagasság szab határt, de ajánlott a végtelenített grafika hosszát 4070 mm-ben maximálni.

Mivel a Scrolling Roll-up sokszor magas ponton rögzítve teljesíti küldetését, ezért szükségessé vált a szerkezet ki és bekapcsolásának vezeték nélküli megoldása, amit egy távirányítóval oldottunk meg.

A szerkezet egy duplafalú bélelt gyöngyvászon tokban kerül forgalomba.

Méret:
81 x 407 cm

Scrolling Roll-up With Stand

A célcsoport látószögébe igazítva egy rendkívül hatékony, szembetűnő konstrukció. Ez abból adódik, hogy az arra felhelyezett grafika nem egy adott statikus pozícióban rögzül, hanem folyamatos forgó mozgásban van. Minőségi és esztétikai szempontból abszolút kiforrott konstrukció.

Ahhoz, hogy a grafika figyelemfelkeltő forgó mozgása létrejöhessen, végtelenítenünk kell a felületét, ami aztán két csőre helyezve fog mozgásba jönni.
Maga a szerkezet egy alumínium profilban található, ami egyben a szerkezet talapzata is.

A végtelenített grafikus felület belső oldalába helyezett csövek egyikét (alsó) a talapzatba illesztjük, ami egy beépített elektromotor révén forgó mozgásba jön. A másik csövet (felső) a szerkezet tartórúdjaira rögzített átfordító profilba rögzítjük.

Az eredmény nem marad el, hiszen a célcsoport tekintete szinte óhatatlanul a grafikára szegeződik, amit a teljes felület folyamatos mozgása vált ki.

A szerkezet ki és bekapcsolásához egy távirányítót is adunk a gyári alapcsomagba.

A szerkezet egy duplafalú bélelt gyöngyvászon tokban kerül forgalomba.

 

Méret:
78 x 407 cm

 

 

Copyright © 2010 StudioPress