X-Banner
I-Banner
L-Banner
C-Banner
Triple Screen
Multi Size Picture Shelf
Forgó grafikai installációk

Display >> Banner >> I-Banner

I-Banner

Ennek a szerkezetnek a lényege, hogy a grafikus felület alsó és felső széleit egy-egy alumínium profilhoz rögzítjük, amiket egy függőleges flexibilis rúd feszít ki a megfelelő tartást és megjelenést biztosító erővel. Mindennek az alsó profilhoz csatlakoztatott krómozott ellensúllyal szerelt támasztó láb ad stabil tartást.
A szerkezet gyöngyvászon hordtáskában kerül forgalomba, ami a hozzátartozó nyomat tárolására is alkalmas.

 

Méret:
80 x 200 cm
100 x 200 cm

A gyári összeállítás szerint az I-Banner konstrukció esetében 100 cm széles grafika felhelyezésére van lehetőség. Viszont gyakran előfordul, hogy ennél szélesebb grafika megjelenítésére van szükség. Ezekre az esetekre való tekintettel vettük fel kínálatunkba az I- Bannerhez használatos alumínium profilt. Hossza 3,62m.
Tehát a felhelyezhető nyomatunk szélessége akár 3,62m is lehet.
Fontos, hogy ha 1,20 méternél szélesebb grafika prezentálása válik szükségessé, akkor több függőleges flexibilis rúd alkalmazására van szükség, természetesen az ellensúllyal szerelt hátsó kitámasztó lábbal együtt. Csak így érhető el a grafika deformálódás mentes feszessége.

Előfordulhat, hogy a prezentálni kívánt grafikus hátterünk túl széles ahhoz, hogy egy darabban gyártsuk le. Ebben az esetben a tervezéskor és nyomtatáskor két vagy több részre oszthatjuk (így praktikusabb tárolni és szállítani is), majd a különálló szerkezetekre egyenként felrögzítve újra egyesíthetjük azokat úgy, hogy az installációkat egymás mellé helyezzük és egymáshoz rögzítjük.
Így szinte bármilyen széles grafikus hátteret kiépíthetünk.
A művelet lényege, hogy a különálló szerkezeteket egymás mellé helyezve, azok alsó és felső vízszintes profiljait összecsatlakoztatjuk. Ehhez a művelethez szükséges egy olyan speciális csatlakozó betét, amivel a profilokat nemcsak össze tudjuk csatlakoztatni, hanem ebben az állapotukban rögzíteni is tudjuk őket a szétcsúszás ellen.

 

Copyright © 2010 StudioPress