X-Banner
I-Banner
L-Banner
C-Banner
Triple Screen
Multi Size Picture Shelf
Forgó grafikai installációk

Display >> Banner >> Multi Size Picture Shelf

A konstrukció lényege egy három egymásba csúsztatható alumínium csőből álló teleszkóp, amely egy kihajtható lábú talapzatra van csatlakoztatva. Ez függőlegesen helyezkedik el, és hosszát illetve ezáltal a szerkezet magasságát 1,20 métertől 2,65 méterig állíthatjuk be fokozatmentesen, így a két érték között tetszőleges magasságot érhetünk el. A teleszkópon 4 műanyag elem foglal helyet, amelyek azon elcsúsztathatóak, és tetszőleges ponton rögzíthetők.

A műanyag elemekre vízszintesen alumínium profilokat tudunk feltolni, amelyekhez a prezentálni kívánt grafika alsó és felső szélét rögzítjük. A konstrukció egyik, vagy mindkét oldalára oldalanként 1 vagy 2 grafikát rögzíthetünk fel, amelyek mérete 2,65 méterig bármilyen magas lehet.

Összecsukva a feltekercselt grafikákkal együtt a hozzá tartozó gyöngyvászon hordtáskában tárolva szállíthatjuk.

 
 

Méret:
100 x 265 cm (max.)

A gyári összeállítás szerint a Multi Size Picture Shelf konstrukció esetében 100 cm széles grafika felhelyezésére van lehetőség. Viszont gyakran előfordul, hogy ennél szélesebb grafika megjelenítésére van szükség. Ezekre az esetekre való tekintettel vettük fel kínálatunkba a multi Multi Size Picture Shelfhez használatos alumínium profilt. Hossza 4,10m. Tehát önnek lehetősége van arra, hogy 4,10 méteres vízszintes profilokra cserélje a standard 1 métereseket.
Ezzel a módszerrel 4,10 méter széles egybefüggő grafikus hátteret tud kifeszíteni.

Fontos, hogy egy ekkora felület sima feszességét csak több teleszkóp tudja biztosítani. Konkrétan, ha 1,20 méternél szélesebb grafika prezentálása válik szükségessé, akkor több függőleges teleszkóp alkalmazására van szükség. Csak így érhető el a grafika deformálódás mentes feszessége.

Előfordulhat, hogy a prezentálni kívánt grafikus hátterünk túl széles ahhoz, hogy egy darabban gyártsuk le. Ebben az esetben a tervezéskor és nyomtatáskor két vagy több részre oszthatjuk (így praktikusabb tárolni és szállítani is), majd a szerkezetekre felrögzítve újra egyesíthetjük azokat úgy, hogy az installációkat egymás mellé helyezzük és rögzítjük. Így szinte bármilyen széles grafikus hátteret kiépíthetünk.

A művelet lényege, hogy a különálló szerkezeteket egymás mellé helyezve, azok alsó és felső vízszintes profiljait összecsatlakoztatjuk. Ehhez a művelethez szükséges egy olyan speciális csatlakozó betét, amivel a profilokat nemcsak össze tudjuk csatlakoztatni, hanem ebben az állapotukban rögzíteni is tudjuk őket a szétcsúszás ellen.

 

Copyright © 2010 StudioPress