X-Banner
I-Banner
L-Banner
C-Banner
Triple Screen
Multi Size Picture Shelf
Forgó grafikai installációk

Display >> Banner >> X-Banner

X-Banner - A

A felállítás egy egyszerű mozdulatsor eredménye, majd az együtt " X " alakban elhelyezkedő flexibilis szárakon levő rögzítési pontokra helyezzük a grafikus felületet. Ehhez a grafikus nyomat négy sarkába kialakított olyan lyukakra van szükség, amelyek ringlivel vannak megerősítve. Az így kialakított grafikus nyomatot a flexibilis szárak feszítik ki egyenletes sík felületűre, biztosítva annak megfelelő tartását, illetve esztétikus megjelenését.

Összecsukva a feltekercselt grafikával együtt a hozzá tartozó hordtáskában tárolhatjuk, illetve szállíthatjuk

   
   

Méret:
60 x 160 cm

X-Banner - B

Az összeállítás egyszerű mozdulatai után a négy, együtt " X " alakban elhelyezkedő szárakon levő rögzítési pontokra helyezzük a grafikus felületet. A felső szárak flexibilisek a végeikben fix rögzítési ponttal, míg az alsók alumínium csőből készültek, és rögzítési pontjaik pozíciói állíthatóak. Amennyiben a rögzítési pontokat lejjebb állítjuk, úgy egy nehezebb nyomathordozóra készült grafikánál is elérhető a megfelelő feszesség. Támasztékul a hátrafele kinyúló láb szolgál.
Az új gyári alapcsomagban a felső flexibilis szárakhoz adunk egy-egy hosszabbító elemet is.
Ha az összeállításkor ezeket is felhelyezi, akkor a standard 160 cm magas nyomatnál magasabb, konkrétan 180 cm magas grafikus nyomatot rögzíthet a szerkezeten.
A gyöngyvászon hordtáska ennek a konstrukciónak is tartozéka.

Méret:
60 x 160 cm (hosszabbítóval 60 x 180 cm)

X-Banner - C Small

Ez a konstrukció alkalmas akár enyhén szeles kültéri környezetbe való kihelyezésre is.
A grafikát a négy, együtt " X " alakban elhelyezkedő szárakon levő rögzítési pontokra helyezzük. A felső szárak flexibilisek, a végeikben fix rögzítési pontokkal, míg az alsó lábak alumínium csőből készültek, és rögzítési pontjaik pozíciói állíthatóak. Amennyiben a rögzítési pontokat alul lejjebb állítjuk, úgy egy nehezebb nyomathordozóra készült grafikánál is elérhető a megfelelő feszesség. A támasztékául szolgáló hátsó láb úgy lett kialakítva, hogy a végében található műanyag elem segítségével kültéri kihelyezéskor lecövekelhető legyen. Ilyenkor ajánlatos még egy nehezék használata is, amit a szárak becsatlakozását biztosító központi műanyag elemre javaslunk felhelyezni, vagy felakasztani.
Összecsukva a feltekercselt grafikával együtt egy hordtáskában szállítható és tárolható.

 

Méret:
65 x 180 cm

X-Banner - C Big

A jelenleg elérhető X-Bannerek közül a legnagyobb méretű professzionális konstrukció.
Ez a konstrukció alkalmas akár enyhén szeles kültéri környezetbe való kihelyezésre is.
A grafikát az együtt " X " alakban elhelyezkedő négy száron levő rögzítési pontokra helyezzük. A felső szárak flexibilisek a végeikben fix rögzítési pontokkal, míg az alsó lábak alumínium csőből készültek, és rögzítési pontjaik pozíciói állíthatóak. Alul a rögzítési pontokat lejjebb állítva egy nehezebb nyomathordozóra készült grafikánál is elérhető a megfelelő feszesség. A támasztékául szolgáló hátsó láb úgy lett kialakítva, hogy a végében található műanyag elem segítségével kültéri kihelyezéskor lecövekelhető legyen. Ebben az esetben ajánlatos még egy nehezék használata is, amit a szárak becsatlakozását biztosító központi műanyag elemre javaslunk felhelyezni, vagy felakasztani.
Összecsukva a feltekercselt grafikával együtt egy hordtáskában szállítható és tárolható.

 

Méret:
120 x 200 cm

X-Banner - Aluline

Minden tekintetben professzionális konstrukció. Megjelenésében stabil, és letisztult megoldás. A flexibilis szárak és a hátsó kitámasztó láb tömör alumíniumból készült vastag lapprofil, minden más szerkezeti eleme krómbevonatú könnyűfém öntvény. Ahogy minden x banner esetében, itt is a négy flexibilis szár végeiben található fix rögzítési pontokra akasztjuk a nyomat sarkaiban kialakított ringliket, hogy a szerkezet sík felületűre feszítse a grafikát.
Mivel az összes alkatrész anyaga eloxált felületű alumínium és krómozott fémöntvény, így különlegesen tartós konstrukció. Könnyedén ellenáll akár a mindennapos használat adott esetben kemény igénybevételeinek is, még igen hosszú távon is.
Túlzás nélkül állítható, hogy egy elnyűhetetlen örök darab. Profi megoldás azoknak, akiknek fontos a letisztult exkluzív megjelenés, és az egyszerű összeállítás lehetősége.
Összecsukva a feltekercselt grafikával együtt tárolhatjuk, illetve szállíthatjuk a hozzá tartozó hordtáskában.

 

Méret:
80 x 200 cm

X-Banner - Outdoor

A szerkezet aljára szerelt vízzel vagy homokkal tölthető talapzat ad minden körülmények között biztos tartást.
Kültéri, illetve enyhén szeles környezetbe is kihelyezhető.
A grafikát a négy, együtt " X " alakban elhelyezkedő szárakon levő fix rögzítési pontokra helyezzük, ami ezáltal kifeszülve sík felületet eredményez. Az alsó két szár a talapzatra van szerelve. Ez egy tartály, amibe vizet vagy homokot töltve az megfelelő súlyú lesz ahhoz, hogy alkalmassá tegye a szerkezetet akár szeles kültéri környezetbe való kihelyezésre is.
Összecsukva a feltekercselt grafikával együtt a hozzá tartozó hordtáskában tárolhatjuk, illetve szállíthatjuk.

 


Méret:

45 x 155 cm

X-Banner - Window

A neve ablakra illetve üvegfelületre utal.
Ez a konstrukció az X-Bannerek között egy különleges megoldás arra, hogyan alkalmazzuk a mobil installációkat tőlük nem megszokott környezetben.
Tapadókorongjai segítségével üvegre vagy bármilyen más sima kemény felületre rögzíthető. Ezek a tapadókorongok még kültéri kihelyezés esetén is stabilan rögzítik a konstrukciót a felülethez. A hagyományos x bannerekhez hasonlóan négy flexibilis pálca feszíti ki a grafikát, szembetűnően attraktív és légies látványt nyújtva.

 

Méret:
50 x 125 cm

X-Banner - Pop Man

Már annyira hozzászoktunk a szórólapot osztogató fiatalokhoz, hogy általában nem is figyelünk rájuk. Valamit másképp kell csinálni ahhoz, hogy ez ne így legyen. Ennek a célnak az eléréséhez lehet egy kiváló eszköz az X-Banner - Pop Man.

Egy új és speciális megoldás a promóciókban résztvevő hoszteszek részére.
Szórólaposztás közben egy X-Banner szerkezettel kifeszített grafikus nyomattal a hátunkon vitathatatlanul feltűnő és érdekes hatást váltunk ki.
A hagyományos X-Bannerek elvén négy flexibilis pálca feszíti ki a grafikát, szembetűnően attraktív és légies látványt nyújtva.

Arra az esetre, ha elfogyna a szórólap a kezünkből, a háti tartó felső részén kialakított nagyméretű bemélyített tokban magunkkal vihetünk tartalék szórólapokat is. A pántokon található zsebek üdítő vagy bármi szükséges kellék tárolását is lehetővé teszik úgy, hogy az mindig kéznél legyen.

     

Méret:
50 x 125 cm

X-Banner - Bamboo

Szerkezeti felépítésben egy hagyományos X Banner, viszont anyagában már egy új, merőben szokatlan választás. Itt ugyanis nem alumíniumból, vagy üvegszálas rúdból készülnek a flexibilis szárak, hanem BAMBUSZBÓL.

Lényegében nem különbözik más X Bannerektől . Egy egyszerű mozdulatsorozattal összeállítható, majd az " X " alakban elhelyezkedő flexibilis szárak végeiben található rögzítési pontokra helyezzük a grafikát, amik sík felületűre feszítik azt. Támasztékul a hátrafele kinyúló láb szolgál.
A feltekercselt grafikát az összecsukott szerkezettel együtt egy hordtáskában szállíthatjuk, illetve tárolhatjuk.

   
 

Méret:
60 x 160 cm
75 x 200 cm

 

Copyright © 2010 StudioPress