L-Banner Material Shelf

Ez a konstrukció, a méretétől eltekintve, szinte teljesen megegyezik az L-Banner szerkezettel. Viszont itt egy prospektustartó háló alsó és felső széleit rögzítjük egy-egy alumínium profilhoz, amiket egy függőleges flexibilis alumínium teleszkóp feszít ki a megfelelő tartást biztosító erővel. Mindezt az alsó profilba hátulról becsatlakoztatott krómozott fémöntvény talapzat támasztja ki. Tehát itt nem egy grafikus nyomatot feszítünk ki, hanem egy olyan műanyag bevonatú hálót, amelyen zsebek kerültek kialakításra, maximum A4 méretű prospektusok befogadására. A feszítőerő a felhelyezett szóróanyag súlyának megfelelően szabályozható. Két kivitelben vásárolható meg, 4 vagy 8 prospektustartó zsebbel ellátva.

A szállítás céljára a gyári alapcsomag tartalmaz egy gyöngyvászon táskát is.

 

Portable Material Shelf

A Portable Material Shelf egy könnyed mozdulattal felállítható olyan prospektustartó állvány, amely négy A4 méretű tárolóval van ellátva. Ez a négy prospektustartó elem víztiszta törésálló műanyagból készült, a szerkezet minden más eleme pedig alumínium, vagy szinterezett acél, így rendkívül jól ellenáll az adott esetben szélsőséges igénybevétellel járó használatnak is. Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy elnyűhetetlen örök darab. Praktikus tulajdonsága, hogy összecsukott állapotában is tárolja a belehelyezett prospektusokat, így lehetőség van arra, hogy egy rendezvényre az előre bekészített anyaggal érkezzünk meg. Tehát nem kell a prospektusokat külön magunkkal vinni, és már csak az állvány felállítását kell elvégeznünk. A víztiszta prospektustartó tárolók elejére feldekorálhatja cége logóját, vagy bármilyen aktuális marketingüzenetet.

A szerkezet egy merevített gyöngyvászon táskában kerül forgalomba, amit vagy kézben, vagy a hátunkon (hátitáskaként) vihetünk magunkkal.

   

Portable Material Shelf - ZIP

Felállított állapotában a prospektustartó keretek "Z" alakban helyezkednek el. Ezek mindegyike egy alumínium peremmel rendelkezik, amire a prospektusokat helyezzük a szerkezet minkét oldalán 3 illetve 2 helyen.

Előnye más prospektustartó állványokkal összehasonlítva az, hogy kialakításánál fogva kétoldalas prezentációt tesz lehetővé.

Ezt kihasználva gyakran előfordul, hogy a tartókra nem prospektusokat helyezünk fel, hanem árumintákat. Ezek lehetnek lamináltpadló minták, szövetminták, táblaanyagok vagy lemezanyagok mintái, különböző felületborítások mintái (vakolat, tapéta, ...), tetőcserép vagy csempe minták, stb.

A hozzátartozó alumínium kofferban szállítható.

 

Bamboo Catalog Shelf

Egy könnyed mozdulattal felállítható olyan prospektustartó állvány, amely négy A4 méretű tárolóval van ellátva. Ez a négy prospektustartó elem és a szerkezet minden eleme bambusz.

 

 

Copyright © 2010 StudioPress