Kínáló pult

Az eladáshelyi marketing egyik közkedvelt eleme, amit egyszerűségében rejlő praktikuma tett keresetté. Összeállítása mindössze csak pár percet vesz igénybe. Mivel főleg kóstoltatások, és termékbemutatók alkalmával használatos, ezért fontos szempont a praktikus pakolhatóság is, ami a pult belsejében két szinten lehetséges. Innen a bemutatásra szánt termékeket a pult stabil lapján helyezhetjük el.

Ami újdonság, az a felső nyomatot tartórúdra rögzíthető kerek kínáló tálca, amire a célközönségnek szánt és kiadagolt termékek kerülhetnek. Ezzel a kihelyezéssel egyértelműsítjük azt, hogy az ott található termékek elvehetők, és megkóstolhatók.

A pult palástját (166 cm x 77,6 cm), és a tartó rudak tetején levő felületet (77 cm x 28 cm) grafikus nyomattal dekorálhatjuk.

A praktikus szállítás és tárolás érdekében a gyári alapcsomag része a duplafalú bélelt hordtáska is.

   

 

Információs pult

Összeszerelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. A pult lapja barna színű, ezüst színű vázzal, 2db polccal. Gyöngyvászon táskával.

  • nagyméretű, cserélhető grafika 
  • kis helyen tárolható 
  • hordtáskával könnyen szállítható 
  • egyedül is felállítható 
  • gyorsan bevethető
  • látványos prezentáció 
  • önzáródó vázszerkezet (nincs csavarozás) 

A pult mérete:  100x132x40cm (ma*szé*mé)

 

 

Pultvitrin

A palást belülről víztiszta átlátszó fólialapokkal borítható úgy, hogy cellánként egy lapot mágnesesen felillesztünk a lábakra. Ezek a lapok a gyári alapcsomag részei (6 db), víztiszta átlátszó kivitelben, a hozzá tartozó mágnesszalaggal együtt.
Lehetőségünk van a polcokon az aktuális prezentáció tárgyát, illetve termékmintákat elhelyezni, így tulajdonképpen pultvitrinként használhatjuk a szerkezetet. Az átlátszó fólialapokból kirakott paláston keresztül jól láthatók a polcokon elhelyezett tárgyak, de a fólialapok lezárják azokat a látogatók elöl. A polcok megvilágítása is lehetséges egy tépőzárral a pult lapjának alsó felére rögzített elemes led lámpa segítségével.

Lehetőség van a palást lapjait grafikai felületként is hasznosítani, valamint a pult kerek lapját is dekorálhatjuk.

Összecsukva a hozzá tartozó duplafalú bélelt hordtáskában tárolhatjuk, illetve szállíthatjuk.

 

 

Copyright © 2010 StudioPress